Home/ Reviews

Browse escort reviews

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-03-2019

Jasmine ile yaşadığım unutulmaz deneyim sonrası yorumumu paylaşmak istedim çünkü bir kızın güzel olması yetmiyor, servislerinin de iyi olması ve profilinde yazanları yerine getirmesi gerekiyor. Jasmine bu konuda beni fazlasıyla tatmin etti, performans konusunda resmen uçurdu, çok iyi yiyişiyor, ağzına alırken ıslak ıslak sesleri duyuyorsunuz gırtlağa kadar köklemesi de cabası, aynı filmlerdeki gibi aleti çıkardım ve dudaklarına vurdum bu esnada bana bakıyor, göz teması kuruyor olması da çok iyiydi, seksi ise tarif edemem, yatakta, ayna karşısında, banyoda, sandalyenin üstünde yani odanın her yerinde becerdim Jasmine’i ve bana mısın demedi, hatta şu pozisyonda da beni becer dediği an beni benden aldı, kız resmen azgın bir panter yatakta, bir saat boyunca yetecek gücünüz olması gerekiyor resmen. Finalimizi de o güzel yüzüne doğru boşalarak yaptım, böyle bir hatunu bulmak gerçekten kolay iş değil, umarım ilerleyen günlerde tekrar ziyaret etmek imkanı bulurum. Mekan Anadolu yakasında beş yıldızlı bir hotel odası, otopark imkanı da var, resepsiyona uğramadan direk odaya çıkmalısınız böylece sıfır risk maksimum keyif almış olacaksınız, darısı sizin başınıza ????
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
25-03-2019

Sitede bir çok profil var ama bu kız gerçekten çok başka, bir kere resimleri gerçek ve videolarını da paylaşacak kadar cesur bir kız bu yüzden güvenilir bir profil ve ajansta çok hızlı geri dönüş yapıyor, saniyeler içinde randevumuzu ayarladım ve Avrupa yakasındaki hotelde buluşmaya geçtim. Bir saat boyunca keyif alabilmeniz için tüm detaylar düşünülmüş, hotel odası hazır, Karina seksi kıyafetlerini giymiş erkeğini bekliyor ve hepsi böyle olunca size düşen sadece keyfini sürmek oluyor. Profilinde Karina’nın yaptığı tüm servisler yazıyor, bunları birebir denemek ve yaşamak büyük bir ayrıcalıktı. Güzel bir ön sevişme, muhteşem bir oral performans sonrası Karina’nın muhteşem güzelliğini yaşadım, göğüsler ve dudaklar hep ağzımda oldu, içinde gidip gelmek harika bir duyguydu, analda da çok iyi performans aldım ve hayatımın en güzel seks deneyimi yaşadım. Bence şu anda İstanbul’daki en güzel kız ve aldığın ücretin hakkını kız arkadaş tadında veren özel eskortlardan birisi. Kesinlikle kaçırılmaz, kesinlikle yaşanılması gerekir, defalarca bile ziyaret edilse doyulmayacak bir kız, seksten bile sonra insan bir sonraki seks seansını düşlüyor, alet aşağı düşerse Karina’nın muhteşem fiziğine bakmanız tekrar ereksiyon olmanız için yeterli. Harikaydı teşekkürler bebeğim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2019

Güzel, çekici ve eğitimli bir hatun. İnsanın aklından çıkmayan bir yapısı var. İşini çok çok iyi yapıyor, yatakta çok başarılı. Her türlü servisi çok başarılı sunuyor. İnsana kendisini bir filmdeymişiz gibi hissettiriyor.

Sohbeti de çok hoş. Konuşmayı seviyor, hemen hemen her zaman neşeli bir yapısı var. Güzel ve çekici olduğu kadar akıllı da ayrıca. 30 ’dan fazla escortla birlikte olmuş biri olarak bu kızın çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Onunla tanışmak son zamanlarda verdiğim en doğru karar oldu.

Eylem ile ilgili kötü yorum yapanların da neden kötü yorum yaptıkları sanırım herkesin az çok malumudur.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
23-03-2019

she looks thinner and younger than her photos.she is very beautiful and extremely sexy.if she comes to Ankatra or if ı go to a city that she stays, I will definetly see her again.
  • 24-03-2019
  • DIANA
  • Ankara
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • zizu06
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2019

Diana çok iyi ve sevimli bir kız. Servisleri başarılı. Tavsiye ederim. Burdan kendisine teşekkürler...

Diana is cute and pretty girl. Serices are good.I recommend her. Thanks Diana love
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
24-03-2019

ya arkds.. alem got olmus.. bunlar dogrulama fotolari dedikleri bile saaahhte. ebeniz taaaaa... asagidaki aquaman senin de aq...
ulan amma cok sahte profil var.. ha bu arada bu pride kizlarini da fazla abartmayin.. tamam kizlar gercek ama genelde fotoshoplu. mesela odaya 20kg daha agir geliyor. heralde oteldeki acikbufeden gelir gelmez e haliyle...
sikmeyin olm, oturun evinizde.
Escort Answer:
its fake rewiu !From fake agency!!!
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
24-03-2019

Dinara is a beautiful girl and awesome. she is only concentrating you.
I am very happy to meet her. If I have time, I will visit again.
She is really gorgeous!
Today Dinara made me feel really special, She behaves very politely and friendly. so very clean.
Thank you everything, Dinara You are very special woman
I would miss your smile
I am looking forward to seeing them again.
Söyleyecek söz bulamıyorum. çok güzel ve tamamen size odaklanıyor.
son söz fotoğraflarından çok daha güzel.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
24-03-2019

SUE , adı gibi SU gibi berak tertemiz , çok güzel ,tatlı , şirin, minyon bir kız , yatakta akıyor ve yeri gelince azgın bir dere gibi coşuyor , ve sizi bir an bile ilgisiz bırakmıyor... ülkesinde direk dansı yapıyormuş, vücudu slimfit ilik gibi, kalçalar muhteşem,
fotolar kendine ait, dövmeleri çok güzel beğendim; yönlendirmeyi kendisi yapıyor , azıcık ipucu ile hemen pozisyonlarda uyumlu ve herşeye tamam diyor. doggystyle kızlarindan genelde hep memnun ve mutlu ayrıldım.. ama SUE bambaşka , karakter ve insan olarak cok kaliteli bir kız... tekrar gidermiyim sorusu klasiktir, giderim filan deriz ama genelde başka limanlara yanaşiriz bizler; ama SUE dediğim gibi bambaşka , illlaaa ki tekrar görmek isterim.. otel: şaşırtıcı şekilde v
problemsiz geçtim odasina.. gelip beni aldı ;) anladiniz hangi otel..
Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.
not: zamani hiç sıkıntı yapmadi;israrla çay, kurabiye meyve ikram etmek istedi.. cok tatlı kız..nadiren böyleleri geliyor.
teşekkürler SUE)))
agency: as always very helpful and guided me on time and correctly!! Thank you dear!!)
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Arkadaşlar merhabalar,

Geçen haftaki görüşmemiz hakkındaki izlenimlerimi sizinle objektif bir şekilde paylaşmak istiyorum. Aynı ajans ile daha önce de bir görüşme gerçekleştirmiş ve yorumumu sizinle paylaşmıştım. Jasmine ile ilgili en güzel özellik kesinlikle iletişim. Kendisi Rusya'da İşletme bölümünde eğitimini sürdürüyor ve İngilizce yetkinliği yüksek seviyede. Aynı zamanda kapıdan girdiğinizde resimdekilerle aynı kızı göreceğinize emin olabilirsiniz. Fotoğraflar çok çekici geldiği için yanımda aynı güzelliği görmekten memnun kaldım. Bu ajansta fiyat diğer ajanslara göre bir miktar daha cüzi. Bu sayede de fiyat/performans arayışındaki arkadaşların bu ajansı takip etmesi gerektiğini düşünüyorum. Performansa değinecek olursak da daha önce söylendiği gibi Jasmine çok dar. Bu da başta evet hoşunuza gidecek gibi geliyor, fakat bir kaç dakikanın ardında kızımızın çekingen tavırları acımaya başladığını belirtmesi benim açımdan çok olumsuzdu. Aynı zamanda ilk kez buradan buluştuğum bir kızda onu yapma, bu hoşuma gitmiyor, şunu beceremedin bence gibi yorumlarla karşılaştım. İlk kez yalnızca paramın karşılığını alıp çıkıyım düşüncesi ile odada bulundum ve karşılığını aldığımı düşünmüyorum. Ben görüşmelerimde 45 dakika 2 seans olarak gerçekleştirmeyi tercih ediyorum. Bunda ilk kez 2 seansı sadece mastürbasyon ile bitirmeye çalıştı. Bu sebeple güzellik 10 iletişim 10 derim fakar servisler benim için vasatı geçemedi. Yalnızca oral konusunda başarılı olduğunu düşünüyorum. Puanı da ona verdim.

Farklı opsiyonlarınız varsa bu opsiyonları değerlendirmenizi öneririm.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
23-03-2019

What an amazing experience with Sue. She has great ass, sexy body and soft skin like a baby. She has totally girl friend attitudes. Very clean, nice perfume and conversation actually she has good English. Thanks Sweetie
Sue ile harika bir deneyim yaşadım, kolay kolay unutmam mümkün değil. Resimlerde o kadar belli olmuyor ama çok güzel bir poposu var, vücudu çok seksi. Kendisini kız arkadaş kıvamında sunuyor. Temiz birisi ve parfümü ile çok hoş kokuyordu. İyi bir İngilzcesi var ve iletişimi üst düzeyde. Teşekkürler herşey için Sue umarım tekrar görüşebiliriz.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
24-03-2019

Büyük buluşma Anadolu yakasındaki hotelde gerçekleşti, öncesinde ajanlar iletişim kurarak Jasmine hakkında kısaca bilgi aldım beraberinde amatör çekim fotoğrafları da telefonuma geldi zaten bunları da görünce aklımdaki tüm soru işaretleri gitti ve tamamdır bu iş dedim.

Jasmine beni kapıda çok seksi kıyafetleri ile çok ateşli bir şekilde karşıladı, bir hoşgeldin öpücüğü ile odaya girdiğimde kalbim hızlı hızlı atıyordu, sonra kendimi bu güzelliğin ellerine bıraktım ve anı yaşadım carpediem smile baştan sona unutulmaz bir seks deneyimi oldu, harika bir sakso, ateşli bir sevişme, unutulmaz bir seks ve yaşanması gereken muhteşem bir duygu. Tekrar buluşabilmek dileklerimle.
Escort Answer:
thanks yiu
  • 23-03-2019
  • Alex
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Ateşli
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
24-03-2019

What can you say about this lady? She has the full package. Fun, sensual, mischievous, intimate, sexy, intelligent, hot, the list goes on.
Definitely one of the best punts ever taken.
From the moment you enter the room to the moment you leave, this absolute diamond of a lady gives you 100% of her focus and attention. The most attentive lady I have ever met.
The whole experience was mind blowing.
Had a really enjoyable time, and with some humorous banter, jokes and laughs thrown in. Felt like we clicked and really enjoyed one anothers company, which can be difficult enough to find.
Will most definitely repeat. Sensational
  • 23-03-2019
  • Milena
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • muhdy
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
23-03-2019

Milena is the perfect! Seriously such a hot girl it blew my mind. Was even more attractive in real life than in her photos. Very sensual and gave a half girlfriend, half porn-star style experience. She know how to make you feel comfortable. Expert escort with a fit- and sexy body.
I was impressed enough to write a review love I undoubtedly fully recommend her !!!!
Thank you honey for the best moments! love
Escort Answer:
Thank you:) hope to see you again! kissss
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
23-03-2019

Öncelikle ajansla ilgili bir kez daha olumlu bilgi vereyim. Pride yıllardır en iyi ajans olma özelliğini koruyor. Çok kibar, saygılı ve pozitifler.

Gelelim Melissa’ya,
Fotoğraflar % 100 gerçek. Kızın yüz güzelliği olağanüstü, teni İpek gibi, kısa boylu, tahminen 1,60 falandır. Göğüsler silikon ama gayet başarılı. Kız slim fit ama vücudu çok şekilli.
Güzel öpüşüyor. İyi niyetli birisi, pozisyonlara itiraz etmiyor ama saçıyla oynanmasından da pek hoşlanmıyor sanırım.

Bu arada otel ile ilgili bir tavsiyede bulunayım, görüşmeyi kızın odasında yapabilirsiniz, diğer kızlarda olduğu gibi. Daha önce ben de öyle yaptım.
Ama bu defa kendim oda tuttum, kızı davet ettim odama. Böylesi daha iyi ve güvenli bence.
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
09-03-2019

Güzel jimnastikçi bir kızımız doğal güzel estetiği yok elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor sizi rahat hissettirmeye çalışıyor.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
05-02-2019

Hi Gentlemen,

I planned to visit Istanbul for a few days and I made a quick research online. I was lucky because I saw Penni is in Istanbul. I met her once in 2018. Since then I was dreaming of her. I got in touch with her and another visit scheduled very easily. I went to usual hotel in bostanci. She dressed very well as she always knows how to dress up elegantly. And she is always very clean.
We got a tea together first and chat a little bit to catch up. Then we found our lips together. She is sooo hot. Her body size does not have at most of the models. She knows how to use her all body parts on you. She sucked mine as it was already hard, and we finished together on the bed. After first one we chat on bed. And warmed up for second. She did a great job on second one as well on top of me.
Overall, I like this lady a lot. I recommend her strongly. I am looking for the next opportunity to meet her again. I missed you Penni. I hope to see you soon.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2019

Ajansın kızları genelde iyi oluyor. Kiz 20 li yaşların ortasında çok sevimli bir kız. Yüzünden gülücük hiç eksik olmuyor. Bildiğiniz aile kızlarından , fakat servisleri mükemmele yakın. Bu işe yeni başladığı için biraz yönlendirmek gerekiyor. Benim tercihim herzaman bu tür kızlardan yana olduğu için kendi adıma çok iyi bir seçim oldu.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-03-2019

Harika bir deneyim oldu, genç, diri, istekli, çok güzel bir kız, resimlerinden biraz daha kilolu ama ben bayıldım. İletişim çok kolay değil ama kesinlikle gitmeye değer
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
14-03-2019

arkadaşlar sakın gitmeyin hayatımın en kötü görüşmesi oldu bu sitenin bu kızın reklamın vermesini anlamıyorum...............
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-03-2019

only you my beatiful rose face
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
21-03-2019

If you don't have time to read long reviews; just book this girls, thank me later. (TÜRKÇE YORUM BİRAZ AŞAĞIDADIR)

If you have time; Kira(brunette one) way hotter than her photos. She is really hot and great at everything. Spending 1 hour with both of this gorgeous girls was unforgettable. They can give you the best BJ experience of your life. Don't overthink, book them thank me later. I already suggest them to my buddies. Also I told Mila&Kira to "save my number, and call me when you are back in Turkey"(they are leaving today dammit!! recourse )

Beyler, bakın bir hatun fiyatına iki hatun alıyorsunuz :) iyi hatunlara bakın zaten saati bin liradan aşağı yok, sekiz yüz elli falan olanlar var, onlara da cim falan hariç olarak öyle, bu kızlarda dahil... İktisadi değerlendirme bu kadar, şimdi kızlar hakkında bilgi vereyim. Esmer olan, Kira inanılmaz bir kız. Kıbrıs'ta falan bolca vakit geçirmiş bir adamım, 33 yaşındayım, eskort tecrübem var. Güzellikten bile önemli bir husus vardır bu olayda, o da muamele :) kız standart eskort gibi davranmıyor. Gayet istekli, sizi coşturuyor, inanılmaz oral becerisi var, yapılması gereken her şeyi mükemmel yapıyor. Ben ikisini birden aldım, saatlik. Başrolde esmer olan Kira vardı ve mükemmeldi, sarışın olan Mila da en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldı :) Kira nın oral esnasında kurduğu göz teması ve tüm macera boyunca çıkardığı sesler inanılmazdı. Abartı tavırlar beni rahatsız eder, kan verir gibi yatan kadın da zaten çekilmez. Özetle tam kıvamında tutup olayı, keyfi maksimize ediyorlar. Bu sitede daha güzel hatunlar bulduğum oldu ama bu randımanı aldığım henüz olmadı. Kıbrıs'ta da kolay bulunmuyor böyle becerikli ve iyi hatunlar.

Uzun lafın kısası, alın beyler pişman olmazsınız. Yani bunu söylerken, kibar, temiz, kadına nasıl davranılması gerektiğini bilen bir adam olarak söylüyorum. Bu şartları yerine getiremez de aynı randımanı alamazsanız bilemem. Servise tam not verdim, öyleydi çünkü. Görünüşe bir not alt verdim çünkü daha güzel hatunlar var, iletişimden de not kırdım İngilizceleri biraz daha geliştirilmeli ama dediğim gibi, gece mükemmeldi. Bu gece memleketlerine, Ukrayna'ya döneceklermis. Üzüldüm resmen. Döndüğünüzde haber edin, hala bekar olursam mutlaka ziyaret ederim sizi dedim. Ve kendi sap arkadaşlarıma da önerdim. Size de öneririm. Haydi iyi pompalar :)
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
16-03-2019

diana ile 2. görüşmem oldu ve ankaraya geldikçe de mutlaka ziyaretine giderim sanırım.. öncelikle otel çok rahat giriş çıkış belkide en problemsiz olanlardan.. diana ise müthiş cana yakın teni pürüzsüz pırıl pırıl çok hoş sohbet ve en önemlisi de devamlı güler yüzlü.. kesinlikle tavsiye edilir tekrar görüşmek üzere öpüyorum güzellik smile
  • 22-03-2019
  • KIRA
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • tezcan
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2019

Selam Arkadaşlar,

Aşağıda yorum yapan İstanbul isimli bilmemne çocuğunun yorumuna kanmayın bu namussuz adamlar sizi kandrmak sahte profil kızlarına götürmek için para alıyorlar. Lütfen dikkatli olun bunlara paranızı kaptırmayın. Topunun aq.

One of the most active girls I have ever met. Highly recommended. Tits are awesome.
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
20-03-2019

Merhabalar;

Siteyi kullanırken mutlaka yorumlara dikkat ederek kiminle görüşeceğime karar veririm. Sitede copy-paste bir sürü yorum var, hem benim gibi yorumlara dikkat eden kişiler için, hem de Karina'ya söz verdiğim için üye olup yorum yazayım istedim.

Kız gerçekten independent, direk kendisi ile görüşüyorsunuz. Attığım mesaja Türkçe cevap verince ve mesajlaşma esnasında kullandığı yazışma stili o kadar iyi ki, Türkçe bir manager ile çalışıyor sandım ancak görüşmeye gidince gerçekten kendisi ile görüştüğümü anladım. Türkçesi gerçekten çok iyi.

Kız gayet samimi ve iyi niyetli bir kız. Hoş sohbet ve eğlenceli. Elbette insanların frekansının tutması önemli ben gayet güzel zaman geçirdim yanında iken. Buluşma saati konusunda çok dakik, beklemekten nefret eden birisi olarak bu benim için çok önemli tam not aldı. Sayfasında yazan boy - kilo ve yaş bilgileri doğru. Zayıf ve fit bir kız, teni ise pürüzsüz. Hijyene dikkat ediyor ki benim için bu da çok önemli.

Servis detaylarına girmeyeceğim, ancak belirtmem gerekir ki benim beklentim olan GFE'yi karşıladı. Skor takıntısı olan ve PSE beklentisi olan kişiler için bir yorum yapamam ancak kendilerinin görüşüp karar vermesi gerekir.

Özetle, benim beklentilerimi karşıladı. Tekrar aynı şehirde olursam girmeyi düşünürüm.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-01-2019

Let's write a comment for the girl I met 2 months ago in istnabul.
Oh Varya, she's such a charming beauty, perfect body, beautiful eyes etc etc etc. In short, she is a perfect girlfriend. I will surely revisit her. By the way, the agency or the lady who answers the sms is great too, perfect timing, quick response, very good hotel in the city centre. Well organised. Thank you for the great moments Varya
  • 22-03-2019
  • HELEN
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • iksir
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2019

Kız çok güzel, tamamen herşeyiyle doğal, gayet fit ve harika. Seks olayı, oral v.s. mükemmel. Oralda deeproat yapmıyor ama, ona rağmen harika oral yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Buradaki resimler tamamen gerçek. Çok güzel 3 saat geçirdim. Thanks Helen...
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2019

çok ender yorum yazıyorum dün bu Olya ile görüstüm bu otele ılk gez gıttım ama sorun cıkmadı ,kız cok guzel ten rengı bembeyaz orgınal sarı orgınal sarı olan kızların amcıkları tertemız ve cok guzel estetıge sahıp oluyor bayıldım bırlıkte dus teklf ettım cunku bu amcık ılgılenmem gerekıyordu o bana oral yaparken bede bps durmadım kı cok sık yapıgım bıosey degıldır kız cpok guzel ve super bır vucudu var memerı super ne cok sert ne cok yumusak orta kıvamlı emmelık ellemelık sevıme sırasında sureklı mmere yogunlastım cok sıkamdıgın curece onunda hoousna gıdıyor arda uff felan desede cok ses etmedı. götu ve amıcıg tertemız super . kız cok hosuma gıttı baya mutlu ayrıldım servıslerı ısteyerek yapması gulmesı hep artı puan herzman gıderımwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2019

Milena is a marvelous lady. I've had the best A-Level with Milena!!! She is so elegant and classy.Her English is OK enough to enjoy the communication. Guidance is perfect. Her look is speechlessly gorgeous and superb. I enjoyed each and every second with her. She blew my mind. She didn't play for time as the common mistake of average ones. No need to tell more, you should see her. I shall re-visit her as soon as I return to Istanbul. Nowadays trust is rarely seen. You can trust Milena, at least she is committed to fulfill what she promised for you.
Milena you are from a heavenly planet... Please take care! Kiss you dear*)
Escort Answer:
Thank you dear)) kisssss
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2019

Kira ile unutamayacağım bir görüşme yaşadım detaylara geçmeden önce kısaca ön bilgi vermek istedim. Öncelikle ajansa mesaj attım ve Kira’nın yakın zamanda çekilmiş amatör resimlerini gördüm ve onay aldıktan sonra randevumu ayarladım, sırada hotele ulaşmak ve bana gönderilen oda numarasına çıkmaktı, anlaştığımız saatte hotele vardım ve kapıyı çaldım, tüm güzelliği ile Kira kapıyı açtı ve beni içeri aldı. Odası düzenli ve ambiyansta harikaydı, arka planda güzel bir müzik bize eşlik ediyordu.



Güzel bir ön sevişme yerini Kira’nın oral performansına bırakmıştı, çok istekli ve ateşli şekilde sakso çekiyordu bana ve daha fazla bekleyemedim tabii hemen kondomu geçirdim ufaklığa ve atladım Kira’nın üstüne ondan sonra neler oldu neler bitti malum, tüm seks pozisyonlarında yaşanan zevkler ve fantezilerin ardından kasılarak boşaldım Kira’nın o güzel yüzüne, yatakta gerçekten sınır tanımıyor ve yaptığı seviyor, bunu yatakta Kira’yı zevkten inlerken görünce bir kez daha anladım. Gidilmesi, görülmesi ve yaşanması gereken bir kız.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-03-2019

I've seen her and I felt that I should definitely meet her. She is prettier than these pictures. It was so good, I've visited her in the next day. She is gorgeous and performs amazing, and she really has a nice and kind personality. Her body is perfect, I cannot get enough of her boobs especially =). I stayed in İstanbul for 1 week, I spent last two nights with her and best fucking 2 hours I had in my entire life, hands down. I believe it is not possible to find any girl more beautiful than her, you definitely want to meet with her. I'd definitely be a regular of her if we lived in the same city. Nothing but love from the guy from Boston who talks a lot =)

Agency is also dependable and amazing. It was perfect, no need to say any more words.
  • 21-03-2019
  • SUE
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • psyco
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-03-2019

Yazmak icin kalp atislarimin yavaslamasini beklemek zorunda kaldim .
Kisaca yazmak gerekirse sakin gitmeyin sadce bana kalsin bu guzellik diyesim geliyor .
Munis , resimlerdekinden daha fit ve gercekten sizinle sevisiyor ,sevisirken kendini verdigini hissettiriyor .
Bu ihtiyar adama bile kendini rocco gibi hissettirmeyi basardi.
Uzettim kusura bakmayin ama bu guzellik adami sair de eder yazar da .
Beyler lutfen bu guzellige iyi daveranin ki sik sik bizi ziyaret etsin.
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
20-03-2019

Kızlar tamamen gerçek, Çok güzeller, Erika tam pornstar, göğüsler silikon ama güzel, sarışın lina biraz daha çekingen. İngilizceleri iyi, yani en azından benden daha iyi, ama şunu anladım iletişim şart, kızlar kaçak dövüşüyorlar sen isteyince yapıyorlar ama istemezsen hiç hareket etmiyorlar. Bu yüzden dil şart. Erikanın oral süper, ağız bakımıma maximum önem vermeme rağmen ikiside kesinlikle öpüşmedi kaçtılar hep. Duo hiç tavsiye etmem, nekadar da samimi olsalar kızlar birbirlerinin yanında olaya tam kendilerini veremiyorlar. Bence tek olarak Erika tercih edilebilir ama dediğim gibi sevişme olayı iyice konuşulmalı. Ben öpüşmeden kendimi olaya veremiyorum. Arada ajans varmı yoksa direk erika ilemi mesajlaşıyoruz tam anlamadım, çünkü erikanın whatsabı sürekli açık mesaj geliyor. Otel S biraz sıkıntılı olabilir ben şanslıydım, kimseye görünmeden asansöre attım kendimi 1. kattan lina geldi aldı beni. Dediğim gibi ben muameleden memnun kalmadım ama bu benim çekingen olmamla alakalı olabilir.
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
21-03-2019

Çok kötü..zaman kaybı..Tercih etmeyin boşuna stres yaşamayın.Bu ajans devamlı sahte profiller koyuyor..Bir an önce bitsinde gidiyim diyorsunuz
Escort Answer:
bu kişi kesinlikle tüm sayfalarımızı kirletiyor. bilinmeyen bir nedenden dolayı. büyük olasılıkla bu kişi hasta ve azami derecede zarar verme hedefi var Yeterli bir insan bu tür bir marasmus ile meşgul olmaz. this person absolutely pollutes all our pages. for an unknown reason. most likely this person is sick and has a goal to harm to the maximum. An adequate person will not engage in this kind of marasmus.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
19-03-2019

Sofia genç, enerjik, çok seksi ve muhteşem popolu bir kız. Görüşmemizin ilk dakikasından son dakikasına kadar kız arkadaş hissini yaşatması da cabası :) profilinde yazan servisleri memnuniyetle yerine getiriyor ve en önemlisi de gerçekten zevk alıyor.

Ajansın cevap verme hızı, hotelin sorunsuz olması ve Sofia'nın da gerçek resimleri sonrasında umduğumdan çok daha fazlasını bulmuş oldum. Benim gibi keyifli anlar yaşamak isteyenler için doğru bir tercih olacaktır.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-03-2019

bulusmadan gereıye yuzumde gulumseme ve meme kokusu kaldı nasıl memeler Olya ya ılkez gıttım ve mutlu ayrıldım dedımye memeıle dolu bır bulusma servıslerı cok ıyı ısteklı arzulu mutlu etme odaklaı ama ben memelerı agzımdan cıkarmadım kokusu burnuma sındı. super super
  • 21-03-2019
  • KIRA
  • Istanbul
  • 7.5 / 10
  • 7.5 / 10
  • 7.5 / 10
  • BIGBANN
Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
20-03-2019

Kiz kesinlikle farkli. Onermiyorum. Bu ajansla asla calismam bir daha.

Fake pictures. I dont recommend to anyone. I will never work with this agency.
  • 20-03-2019
  • DENISE
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • o1mer
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-03-2019

Kendisi gerçekten çok güzel bir bayan, fizik, göğüsler. Oral konusunda gerçekten bilgili, dili ile bir çok attraksiyon yapabiliyor. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Her pozisyona uyumlu ve hiç itiraz etmiyor.
Neyse bence gidin ve gülümseyerek ayrılın yanından.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-03-2019

Türkçe konuşan Harika bir kız, biraz balık etli, konuşkan, keyifle çok daha uzun zaman geçirebilecek bir kız. Gönül rahatlığıyla buluşabilirsiniz. Eminim memnun kalacaksınız
  • 20-03-2019
  • SUE
  • Istanbul
  • 9.5 / 10
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • Eminnacar
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
19-03-2019

Gerçekten de güzel bir deneyimdi. Uzun bir aradan sonra ilk defa böylesine bir kadınla karşılaştım.

Bu siteden herhalde 20'yi aşkın kadınla beraber oldum. böylesine temiz kokan, pamuk şeker gibi birini görmedim.. kadın bildiğin pamuk şeker yav. abartmıyorum bal dök yala. yüzü, nefesi, beli, omuzu o kadar hassas ve yumuşak ki. Gogusleri de buyuk ve sert

Otel yesil olan 1 saatliğine gorusme ucu ucuna geldi. deep throat abartı değil ama epey alıyor yalan yok. ben bazen çok abartıyorum sakso olayını. extra ile ağza yüze boşaldık.

iyiydi ya paranızın hakkını yüzde 95 alırsınız pişman olacağınızı sanmam. zamana dikkat etmeyi unutmayın bu arada. Gerçekten temiz birini öyle herkese temiz demem ben. bu kız benimle olan buluşmasında müthiş temizdi.

söyleyeceklerim bu kadar..
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2019

Hi all,
She is a very nice and sexy girl. She is really tall and has a fit body. I can say that she looks better than the photos here. I advised her to take New professional photos wink
I dont want to talk about the room, it is a 5 star hotel. Big and clean room, easy to get in and out. Even if I take long to come she didnt Even complain about it. BJ was really good and the sex was amazing. I liked to watch her body while we were in the bed.
She wasnt in a hurry, never even checked the time. We kept talking talking, she has nice attitude and fun to chat with her.
So, I am looking forward to meet her again. İf you are nice to her she is nicer to you.
Good luck everyone.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-03-2019

Eylem ile gectigimiz hafta kendi evimde bulustum. Bu zamana kadar bu siteden bircok kiz ile bulusmus olmama ragmen hicbirisi bana buraya ilk yorumumu yazdiramadi. Belki hepsi sex konusunda iyiydi ama eylem mukemmel otesiydi. Kendisine telefon actigim ilk andan ayrildigimiz son dakikaya kadar hayatimin en guzel anlarini yasatti bana. Yatakta muthis derecede aktif, ben bukadar iyi opusen ve bu kadar istekli baska bir kiz gormedim. Eylem i digerlerinden ayiran en onemli ozelligi kendinizi yaninizda bir escort degilde kiz arkadasiniz var gibi hissediyorsunuz. Seksin yanisira beni benden alan duru guzelligi, sadeligi, ortama kolaylikla adapte olmasi, konusurken gozlerinizin icine masum masum bakisi gorusmenin diger dikkat cekici ve mutluluk veren yanlariydi. Asagidaki olumsuz yorumlari tam olarak anlamamakla beraber kesinlikle zaman takintisi yok. Bu siteden sanirim eylem haric baska biriyle uzun sure gorusmem. Bir sonraki gorusmemize kadar kendine dikkat et guzel kiz...
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
07-03-2019

Kira öyle sıradan gittiğin kızlar gibi 2 posta attım çıktım iyiydi işte diyebileceğiniz bir kadın değil asla sizi içine çekiyor tavrıyla, bakışlarıyla ve dokunuşlarıyla. Bj sırasında aklımı aldı diyebilirim her hareketi, her dil darbesiyle nutkum durdu gerçekten eşsiz bir tekniği var. Sex de istekli zevk aldığını hissedebiliyorsunuz. Çok uzatmaya detaylandırmaya gerek yok Kira özel bir kadın ve eğer paranızın 1 lirası bile kalmasın istiyorsanız çok doğru bir kadın.

A few words in English for you Kira, You are really special women. Thanks for the 1 hour on the air. You are goddess. I hope we'll meet soon kisses
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
19-03-2019

Elina onun hakkında yorum yapabilmek için üye olmama neden olacak kadar etkileyici bir kadın.
Öncelikle çok neşeli, samimi ve tatlı biri. Onun yanında kendimi çok rahat hissettim.
İngilizce anlıyor ama çok konuşamıyor, çeviri programı ile anlaşdık ama bu bir sorun teşkil etmedi, çok keyifli vakit geçirdik.
Görüşmenin içeriği ile ilgili detay vermeyeceğim, o bize kalsın. Sadece şunu söyleyebilirim kendisi de sizinle birlikte keyif alıyor.
Fotoğraflar gerçek, ancak çekimler profesyonel olduğu için ufak dokunuşlar olabilir, ama yanıltıcı bir değişiklik yok, fotoğraflar ve video kendisine ait.
Yorumlarım benim yaşadığım tecrübe içindir, herkesin tecrübesi kendi yaklaşım ve diyaloğuna göre değişiklik gösterebilir.

This is a woman who made a strong impression on me. It made me write a comment about her.
First of all, she is a cheerful, sincere and sweet woman. I felt very comfortable next to her. She understands, but does not speak English, we communicated with the translator, but this is not a hindrance, we enjoyed time so much.
I will not tell intimate details, but I can say that she also likes with you.
Photos are real. There may be a bit of retouching due to the fact that they are professional shots, but they reflect reality. She never hid anything about her appearance. her photos and videos are the same.
All my comments only bind me, that you will live depends on your attitude.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
19-03-2019

Very good session. She is enthusiastic and enjoys sex. Good BBBJ. She strips quickly and with enthusiasm, kisses with her tongue right down your throat like the most complete GFE, lets you know loudly how much fun she is having on the end of your tongue or cock, gives the most wonderful OWO (deep and soft with wonderful suction) and my highlight of the afternoon was her riding cowgirl for nearly half an hour, perspiration pouring off her as she had repeated orgasms and squealed with delight. Hot, very hot !
  • 19-03-2019
  • ANUTA
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • savasc
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2019

I had only 1 hour as a break in between business meetings and was very sorry about it later:):):)...The girl is really great and time with her was not enough! Relaxing massage between rounds made me not wanna leave:). he best thing about her is that her blowjob, which is more than satisfying. She has a very tender, smooth body and you can try different positions, including doggy style. PERFECT GIRL! She is really sweet, polite and nice, she always says yes, never says no. She has the best ass I have ever seen in my life. She gives the feeling that she doesn't care about time or money, she only cares about my happiness
Also, she is younger and nicer than photos, she always shines. She uses her mouth and tongue perfectly in oral sex. Thanks for the nice meeting Anuta
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
19-03-2019

Merhaba..Sadece Yorum Yazmak İçin Siteye Üye Oldum!!Berbat Bir Ajans Neden Çünkü Dürüst Değiller Gerçekten Boşuna Gitmeyin Stres Yaşamayın..2 saat görüşmeyi 1 saatte bitirdik!!!!
Resimler Fake..Ücret konusu hiç gitmeyin boşuna gitmeyin stres yaşamayın
*******
The agency sucks...don't choose..high probability of having a terrible day..they are not honest..The agency is very vey bad
Escort Answer:
This comment is not real.
written to milking the girl to work. She is beautiful and amazing. The client who came was disgusting! He worked for 2 hours with a discount of 100 €, non-stop. the girl is terribly tired, he exhausted her. demanded a lot of extra service without payment. terribly screaming, disgusting horrible client. don't believe him! overly demanding! we have an escort, not slavery and violence !!!! this is he disgusting! Not gentlemen.
Bu yorum gerçek değil. Çalışmak için kızı sağmak için yazılmış. O güzel ve şaşırtıcı. Gelen müşteri iğrenç oldu! 2 saat boyunca hiç durmadan 100 € indirim aldı. Kız çok yorgun, onu çok yordu. ödeme yapmadan çok fazladan ekstra servis talep etti. korkunç çığlık atan, iğrenç korkunç bir müşteri. ona inanma! aşırı talep! Bir eskort var, kölelik ve şiddet değil !!!! Bu iğrenç! böyle topraklar nasıl giyer? Beyler değil.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
19-03-2019

Alex 23 yaşında çıtır mı çıtır bir eskort bayan. Gitmeden önce daha güzeli var mıdır? Daha iyisi bulunur mu? Gibisinden düşüncelerle gitmiştim ancak ayrılırken de yok böyle bir şey, o neydi beeee diyerek ayrıldım çünkü aklımı aldı. Bir kere Alex genç ve enerjik ve en önemlisi de gerçekten azgın birisi yani seksi tutku ile yapıyor istekli bir şekilde oralını yapıyor, pozisyonlara giriyor varsa fantezileri gerçeğe çeviriyor birde finali suratına boşalarak yapınca ortam daha da bir değişmiş oldu benim için çünkü kendimi süper film yıldızları gibi hissettim :) şimdi gelelim Alex'in en önemli özelliğine; eğer siz de benim gibi güzel kalçaları seviyorsanız Alex'in en can alıcı yeri kalçaları doggy'de ortaya çıkan manzarayı size anlatamam, reverse cow girl yaparken onun o zıplaması hala gözümün önünde yani bu kalçanın modelinde bir seks ürünü olsa alır evime götürürdüm o derece :) İngilizcesi iyi seviyede, muhabbeti güzel. Bilmiyorum bir insan daha ne ister diye kendi kendime soruyorum ve bana yaşattıkları için Alex'i başta kalçasından olmak üzere her yerinden öpüyorum
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
14-03-2019

muhteşem bir enerjisi olan genç bir kız. çok eğlenceli. profilinde yazanlar ve resimler aynen geçerli. eğlenceli, neşeli, kız arkadaş tadında güzel vakit geçirmek için birebir. girmek için zorlanılacak kadar dar bir kuku. küçük ama dik göğüsler. çok sıkı ve dolgun kalçalar. temizlik ve düzen çok iyi. küçük bir masaj da ayrıca keyif veriyor. çok memnun kaldığım bir görüşme oldu. tekrar etmem normal şartlarda ancak bu kızı listeme ekledim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
18-03-2019

İkisi de çok iyi. Özellikle göğüsler dolgun avuçlaması çok zevkli. Sarışınınkiler biraz daha büyük ama esmerinkiler de yabana atılmaz. Esmer inanılmaz yiyişken. Sarışın bj yaparken ve sex yaparken sürekli esmer de dahil oluyor. Mükemmel bir ikili olmuşlar. Paraya kıyın duo alın. Aralarında sürekli konuşuyorlar ama ben rahatsız olmadım.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-03-2019

Lora ve Any iki kelime, iki ateşli sarışın, ikili seks denildiğinde akla gelmesi gereken iki isim... Bu cümleleri boşuna kurmuyorum çünkü bugün bu iki kız beni arasına aldı ve bir saat boyunca bu dünyadan başka dünyalara götürdü.

Her ikisiyle de ateşli bir sevişme yaşadım, birisi ile yiyişirken aşağıda aletimi emen diğer kızı hissetmek çok farklı bir duyguydu, birisinin içinde gidip gelirken diğerinin memelerini yalamak ise tarif edilemezdi, hele final sahnesini nasıl anlatabilirim bilmiyorum, ikisi de önümde diz çökmüş boşalmam için bana bakıyorlardı, yarısını Lora'nın yüzüne diğer yarısını da Any'nin yüzüne boşaldıktan sonra aletimi dudaklarına vuruyordum. Bana kendimi tam bir erkek gibi hissettiren bu güzel afetleri umarım tekrar görebilirim. Unutulmazdı, fantastik ve harikuladeydi... Best of the best, thanks Lora thanks Any love

Reviews of escort

 

Back to Top