Home/ Reviews

Browse escort reviews

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

  • 24-04-2019
  • ALSU
  • Istanbul
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • 10 / 10
  • Eskici
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
23-04-2019

Güzel,hoş bir bayan.Diri gögüsleri,pürüzsüz bir teni var.Çok sempatik ve sıcakkanlı birisi.İlk dakikadan itibaren muazzam bir misafirperverlik gösterdi.Servisleri de oldukça kaliteli.BJ da yorulmak bilmedi,oldukça aktif ve istekliydi.Tatmin edici bir servisi var kesinlikle.Odasında da dikkat dağıtıcı herhangi birşey yoktu.1 saat boyunca full konsantre şekilde olaya odaklandım.Kaprissiz ,güzel,sempatik birisi gerçekten de.GFE için güzel bir seçenek.
  • 23-04-2019
  • FLAME
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • kcktmh
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-04-2019

She is on fire!
Her hospitality was great! thanks for everything.
Nothing to say her beautyness! and she is so cute love
she is sooo positive and energetic and talkative one!
she is smart one also!

I like her very much!

Guys! you will not regret if you visit this awesome lady!

  • 23-04-2019
  • IRMA
  • Istanbul
  • 0.5 / 10
  • 0.5 / 10
  • 0.5 / 10
  • kaannn
Kiss:Without tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Full Photoshop
23-04-2019

Aman arkadaşlar diyim sakın bugün ajansla anlaştık randevu saatinden fazladan 1 saat bekletildim.neyse 1 saat sonra girdim içeri surat beş karış parayıda aldı.duş alacak diye anlaşmıştık onuda yapmadı ve hiç birşey yapmadan ilk defa paramı geri alıp otelden ayrıldım.200 tlde kesik atmaya çalıştı.gitmeyin pişman olursunuz derim ben.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
23-04-2019

Kız fizik olarak çok güzel, özellikle göğüsleri.
Arkadaşlar bu kız mükemmel.Kız çok sıcakkanlı.İlk dakikadan itibaren samimi ve içten bir şekilde yaklaştı.Hijyenine de diyecek bir laf yok.
Yaptığı masaj ve ön sevişmesi muazzam benim adıma.
İşin özeti ben çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.


Kiss:0
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Full Photoshop
17-04-2019

Merhaba arkadaşlar. İlk defa bu sitede yorum yapıyorum...
SAKIN AMA SAKIN bu kıza gitmenizi tavsiye etmiyorum...
Bu kız hakkında okuduğum tüm yorumlar yalan yanlış...

NEDENLERİ :
1. Acaip soğuk. Suratsız. Hayatımdaki en kötü deneyim. Paramla rezil oldum.
2. Öpüşme yok . GFE yok. Soğuk nevalenin teki. Ki gerçekten sempatik ve yakışıklı biriyimdir.
3.Greenpark otel de görüştük. Otel girişinde resepsiyon durdurdu ve misafir ücreti olarak 150 TL aldı..
4. 1 saat kalacaktım ancak kızın suratsızlıüı yüzüden yarım saaat kalacağımı söyledim. Ve 600 TL olan ücret yerine 700 TL aldı ..

Kesinlikle tavsiye etmiyorum...AYRICA KIZ İNGİLİZCE BİLMİYOR.

NO , NEVER AGAİN... NO COMMUNİCATİON , NO SMİLE FACE.. WRONG AND LİE PRİCES... DO NOT EVER GO ...
AND SHE DOESNT KNOW ENGLİSH.
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
01-03-2019

Şubat sonu Ankara’da görüştüm
Sanırım iyi bir günü değildi ama kız resimlerinden çok daha güzel genç
Hiç oynanmamış bir vücüdu var
Belki başka sefere daha enerjik olduğu bir günde daha keyifli olabilir. Bence kaçırmayın
She looks better than photos, dont miss, i met her end of february
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-04-2019

Jasmine ile anadolu yakasındaki otelde görüştük. Kız resimdekilerin aynısı. Minyon, güzel ve fit bir kız. İngilizcesi de gayet yeterli. Odadan memnun bir şekilde ayrıldım.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
01-03-2019

Resimlerinden daha güzel bir kız
Buluşma tarihini attım Mart ayı içinde görüştük
Harika bir kız istekli, hevesli. Nefis bir öpüşmesi var mutlaka gidin görün
She is much better than photos, she is a sex machine, time was march
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-04-2019

Doğrusu hala dünkü muhteşem gecenin etkisi altındayım.
Guzel, sicak, durust ve icten davranan. isini cok seven ve bundan zevk alan cok guzel bir kiz.
Görüntü olarak son derece fit,sıkı bir vücudu var. Spor yaptığı belli.
Ben beni bu kadar içten öpen kimseyle karşılaşmadım daha önce.
Verdiğim 10-10-10 oy kesinlikle gerçekçidir.
Verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alıyorsunuz.
love
Escort Answer:
Thank you, my dear
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
22-04-2019

kız güzel, servisler de iyi. Güzel bir GFE yaşatır. Biraz utangaç, o yüzden çok vahşet beklemeyin ama sex sırasında kendini gerçekten veriyor. Fotolar kendinin. Thank you lovely eyes.
  • 22-04-2019
  • Alice
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • ofrkk
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-04-2019

One word: Amazing,
One sentence: You cannot describe her, you should try her

She is energetic, has beautiful face and body. I am very pleased with her. You should experience with her.

Thank you so much
Escort Answer:
Thank you dear !!
We are waiting for you !
Kisses
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-04-2019

Güzel bir kız, genç enerjik pse’ye gelmez hareketli, fotolar doğru, elinden geleni yapıyor, mutlu çıkacağınıza eminim.
Young attractive beautiful girl, very polite, i’m sure you will be satified
  • 22-04-2019
  • NIKA
  • Istanbul
  • 0.5 / 10
  • 0.5 / 10
  • 0.5 / 10
  • Marvels
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
21-04-2019

When I entered her room I was expected by a completely different girl who introduced herself to Nika. I was angry and left the roomNot same girl. She FAKE
This agency works with fake girls. Instead of this beauty you will be given an Asian ugly. Bypass this agencyangry
  • 22-04-2019
  • AURORA
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • roka00
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-04-2019

Hatunun resimler gerçek. Muhteşem bir kız. İletişim çok iyi. Hijyen on numara. Vücudu gerçekten görülmeye değer, her detayında bir güzellik var, bir oradan bir buradan derken vücudunda her yeri öpmüşümdür. Benim için çok güzel bir deneyimdi. Tüm isteklerimi gerçekleştirdi. Çok güleryüzlü. Ben mutlu ayrıldım. Herkese tavsiye ederim. Hayatınızda bir Tanrıçayla olmak istiyorsanız, işte size fırsat
Gorgeous girl! Communication is very good. Very friendly. It was really very nice experience for me. i made all my wishes
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
22-04-2019

Gene döndük dolaştık A q Yeşil otelinin rezil odalarından birinde kendimizi bulduk
İlanda yazan PSe ile ilgili kısımı unutun eğer bu porn starsa ben porn starın feriştahıyım a q .
Bu kız ancak GFE ye gider normalde 1 saatlik görüşme
pek yapmam ama bunda 1 saat te çıktım. Benim için fazla soft
Blowjob başarılı dolgun dıdakları hissetiriyor ama robotik aynı pozisyonda git gel
Saat kuran cinsten ki ben hiç hazzetmem tabiki zaman önemli ama müşteriye çaktırmadan halet işini
anyway benim için birseferlikti ama GFE arayan arkadaşlar için belki ideal olabilir
bu arada kızın göğüsler iri orjinal ve boylu poslu balık etliden bi tık az kilo durumu
yazdığım puon lar benim gerçek fikrim değil ama yayınlansın diye öyle yazıyoruz işte
kalın sağlıcakla
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
22-04-2019

Son zamanlarda birlikte olduğum en sağlam hatunlardan birisi. Sarışın bir afet, takım taklavat yerinde, saatlerce beraber olsan doyamazsın bu güzele. Anadolu yakasında bir hotelde konaklıyor, buluşma öncesi güzel bir sevişme güzel bir oral ile önce libido tavan yaptırıyor sonra da yavaş yavaş içine çekiyor sizi ve oradan hiç çıkmak istemiyorsunuz. Değil bir saat bir ay olsa yine de doyamam bu kıza. Gerçekten efsane bir buluşmaydı, umarım tekrarını yaşayabiliriz ayrılmadan önce. Seni doğurana seni yalana selam durmak istiyorum güzellik. Kendine iyi bak
  • 22-04-2019
  • NIKA
  • Istanbul
  • 0.5 / 10
  • 0.5 / 10
  • 0.5 / 10
  • Durumsuz
Kiss:0
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
21-04-2019

Arkadaşlar yorumlara sakın itibar etmeyin hepsi fake resimdeki kız ile odadaki kızın alakası yok , bu kadar fake yorumlara nasıl izin veriyorlar , böyle hesapları nasıl onaylıyorlar anlamıyorum , odaya gittiğimde açan kız 150 boyunda sıska esmer kötü bir kızdı , itibar etmeyin !!!!!!
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-04-2019

hanım kızımız rus, beyaz tenli ve siyah saçlı. böylesini heryerde bulamıyoruz. her açıdan çok iyi olduğunu belirteyim, ama detaya gelecek olursak... kız çok ama çok seksi, güzelliği de 10 numara ama kızı tek kelime ile anlat derseniz seksi derim. göğüs, popo, bacak, dudak herşeyiyle altın oran gavurun kızı. servis konusuna gelirsek... kız üstte olmayı seviyor, kontrolü ona bıraktım sonuç 1 saatte 3 gol oldu. benim açımdan her zaman olan bir olay değil. oldukça aktif, zevk alıyor, o zevk aldıkça ben daha çok zevk alıyorum ve daha sert gidiyorum... sonuç olarak manyak bi buluşmayı geride bıraktım, tekrar gidecem doyamadım hatuna.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
18-04-2019

Güzel bir kız.odası derli topluydu. Karşılaması ilgisi alakası çok iyiydi. Güleryüzü hep vardı. Ukraynalı afeti devran. İyi niyetli. Gerçekten güzel bir kız
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-07-2018

Aliisaya ya 2 kez gıttım ıstanbulda ddmn ve pint otelde kız cok genc veya genc gosterıyor ozman 18 mı dıye pasaportuna bıle bakıtm cok taze körpe bır kız sevısmesı ıyı sorunsuz sıkıntısız ılıskı vur zevk al otur ıngılızcesı zayıf ıyı nıyetlı kız amcıgı dar memesı vucudua gore ıyı kuzuk mucuk ama ıyı .vucudu sıkı emmelerı sert armut meme oralı guzel genc vudu ısteye gıdebılır
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-04-2019

bu kıza dün gittim iyikide gitmişim yorum olmayan kızlara gitmek genelde risklidir ajans bilindik olsa bile yinede yorum olmyan kızlardan genelde cekınırım neyse cok guvendıgım bır abıme sordum bu kızı tabııkı o gıtmıs ve bana gerekenlere soyledı kız cok ıyı sevısmek ısıtyor ve sorunsuz servıs verıyor ve muhtesem muthsem bir götü poposu var doggyde varya nasıl et ete deyıyor gotu super domaltın oyle gecen bakın ızleyın saatlerce guzel gote ve amcıgına bakın ben bu kızı koltukta sıktım yatakya sıktım ayakta sıktım sorunsuz sevısmek ıcın gelmıs gıdın ne ısıtyorsanız yapın guzel sersız alın
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-04-2019

genç, enerjik, çok seksi ve muhteşem popolu bir kız. Görüşmemizin ilk dakikasından son dakikasına kadar kız arkadaş hissini yaşatması da cabası :) profilinde yazan servisleri memnuniyetle yerine getiriyor ve en önemlisi de gerçekten zevk alıyor.Ajansın cevap verme hızı, hotelin sorunsuz olması ve Alisa'nın da gerçek resimleri sonrasında umduğumdan çok daha fazlasını bulmuş oldum. Benim gibi keyifli anlar yaşamak isteyenler için doğru bir tercih olacaktır.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-04-2019

One word to say : 10 points for everything
Nothing else to say. 10 , 10 and 10 !!!
1 hr not enough , 3 hrs not enough , 3 days ??? I dont think so.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-04-2019

Ffirst of all - SHE IS 1000% real girl! Amazing body! tall, skinny, natural tits, young and beautiful face! long blonde hair! Her skin is perfect. if you looking for a real GFE you have to visit her necessarily! the service on the TOP! open mind totally, she’s a BAD girl BUT in the good sense of the word ...
Thank you my ANGEL!!! See you soon fellow
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-04-2019

She was so beautiful and friendly. I was talk for two hours but i want an extension because she was amazing. Hotel entry is not problem. Services are good but her smile is the best.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-04-2019

I met her in 2018 summer and I couldn't forget her. I have never seen such a beauty before.
She’s quite smart and friendly.
She's an elegant and polite lady.
you mightn't find someone so friendly, kind, and intimate.
Vika is an Incredible girl,
she is a real princess. ( at least for me)
She has the highest standard and perfection.
She is an amazing lady and her communication is also good.
when she speaks, her voice gave me fresh feelings.
I can't find any word to describe her.
her blue eyes attract you from your heart.
I had a wonderful time with her.
Vika is my dream girl.
I can live with her forever.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
20-04-2019

Buluşmayı ayarladık, otoparka arabamızı bıraktık ve odaya doğru yol aldık. Kapıyı çaldık, tül gibi bir elbise, siyah çorap, topuklu ayakkabılar hafif makyaj, tertemiz ve mis gibi kokan seksi bir kız açtı kapıyı. Hazırlık 10 numara. Hesabı kitabı hallettikten sonra yavaşça yanaştı, döndü arkasını sürtmeye başladı, dimdik olduk anasını satayım. Oracıkta çakmaya başladım, ne bj bekleyebildim ne de ön sevişme. İlk postayı attıktan sonra, hafif muhabbet kakara kikiri. İkinciye başlayınca ağırdan aldım, öpüşe öpüşe koklaşa koklaşa, girlfriend tadında sevişmeye başladık. Kız insanı azdıran tipte bir kız. Kendimi tutamadım desem yeridir. Hem güzel, hem seksi, hem de tatlı bir kız. Buralar yakında şenlenir...
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
20-04-2019

Arkadaşlar; kız hem yüzden çok güzel, hem de fiziği çok iyi. Kısa boylu değil, bu kıza kesinlikle jartiyer giymesini söyleyin. Benden söylemesi... Kız slim değil, ama kesinlikle kilolu değil, acayip sıkı bir vucüdu var. Popo çok iyi, göğüsler tam olması gerektiği kadar. Yatakta aktif, bj ortalama seviyede, güler yüzlü ve çok şirin bir kız. Tavsiyeme uyun ve jartiyer giymesini söyleyin. Pişman olmazsınız... am
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
19-04-2019

Kendisi ile dün tanışma şansım oldu Anadolu Yakasında Mükkemmel Güzel genç,neşeli ve çok çok güzel sohpeti var sadece Laura için yorum yapmak için siteye üye oldum rica ettiği için fake yorumlar ile karıştırmayın bayanın fotoğrafları %100 orjinal ve istanbulda görebilceğiniz çok nadir güzellikte biri
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
19-04-2019

Genç, çok tatlı ve çok seksi bir kız. Vücudu bir erkeği çıldırtabilecek her şeye sahip; seksi kıvrımlar, doğal göğüsler ve çok hoş bir popo...

Sony gerçek bir seks ikonu diyebilirim. Bir saatlik görüşmemiz boyunca bana hayal edemeyeceğim şeyler yaşattı, çok iyi bir oral performansı, ateşli bir sevişme ve doyamadığım seks pozisyonları. Ödediğim ücrete sonuna kadar değdi diyebilirim. Bir süre daha İstanbul'da olacak ve Anadolu yakasında güzel bir hotelde kalıyor, güzel dememin sebebi giriş çıkış sorun olmuyor, rahatlıkla görüşme yapabiliyorsunuz. Bu harika deneyim için Sony'ye teşekkür etmek istiyorum. Müthiş bir deneyimdi.
  • 19-04-2019
  • TAYLOR
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • thenl
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
19-04-2019

Kız çok güzel, servisler başarılı, kontrol sizde olursa işler daha güzel olur. BJ'de mükemmel görüntü veriyor. Göğüslerden bir parça puan kırılabilir ama ortamı bozan bir durum yok.
OWO yapmak istemedi ilk başta, sonra anlaştık.
Çok şeker kız. Kesinlikle tavsiye.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-04-2019

i have met this beautiful and sweet girl for outcall, she is lovely and she has very positive energy, beautiful face and an amazing body
Big tits lovers must visit that natural beauty ;) she made my night special and full of pleasure
İ will visit her again and again , highly recommended ... agency is good too always answers every questions
Thanx love... see you soon again
Kisses...
Escort Answer:
Thank you dear!!)))))
My kisses !)))
  • 19-04-2019
  • JESSI
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Hasan
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
18-04-2019

Tek birşey söylüyorum , " Mükemmel .. "

Türkiye ye 2 . gelişiymiş ve bundan sonraki gelişlerini de dört gözle bekliyor olacağım. O mu benimle sevişti ben mi onunla seviştim anlamadım ama sabaha kadar sevişsek sevişilir. Hiç hayırı yok.

Sanki 3-5 defa beraberlik yaşamışız gibi ilk karşılamada güleryüz , tebessüm bile ilk rahatlığı sağlıyor. zaten fizik süper ten desen kadife gibi. insanın seviştikçe sevişesi geliyor. Bir saat diye anlaşmıştım ama 2 saat yapmamak için kendimi zor tuttum diyebilirim. hevesimi bir dahaki sefere saklıyorum. belki gitmeden bir daha gidebilirim.


Ты идеальная деталь со всем. Я с нетерпением жду вашего следующего визита ... love
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-04-2019

Arkadaşlar. Kızımız çok güzel. profilde anlatıldığı gibi. Sürpriz yok. Saçlarının uzun halini düşünün. Zaten ajans anında fotoğrafları gönderiyor. Ajans sorunsuz tüm özel isteklerim yerine getirilmişti. Sıfır hata diyeyim yani. Otel sorunsuz, merkezi, oda derli toplu ve temiz. Kızımız gencecik, masum bir kedi gibi. Tam bir GFE. PSE'ye gelir mi bilmiyorum denemedim ilgimi çekmediği için zaten ihtiyaçta duymadım. Ben tüm ektraları da aldım. Yatakta tam bir porn star kalitesinde, yapmadığını bırakmadı diyebilirim. Tüm isteklerim kaprissiz karşılandı. Süre takıntısı yok. Ancak davranışınızın iyi olması hizmet kalitesi arttırır unutmayın. Kısaca gidin pişman olamazsınız derim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
10-04-2019

Jasmine ile Alina sayesinde tanıştım ve birlikte muhteşem bir duo deneyimi yaşadık. İkisi de harika ikisi de inanılmaz zevkli hatunlar. Jasmine in göğüslerini tarif edecek tasarım ve estetik bilgisine sahip olduğumu düşünmüyorum. Boeing tasarlamış olabilir diyim siz anlayın. Karşılama, ilgi alaka, yatak performansı öyle iyiydi ki kendimi porno yıldızı gibi hissettim. Şiddetle tavsiye ederim İzmirli arkadaşlar kaçırmayın bu dilberi.
Jasmine and Alina, you made me feel like a Sultan. Mry...
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-04-2019

Liza: A high-class, supermodel style, perfect courtesan.

What in written above by the 'Voyager' in Turkish is 100% correct, agreed.
Without using any cliche and repetition, let me be simple and basic. Liz is unexplainably perfect and astonishingly impressive.smilelove
I am welcomed my an epic fairy. No words to say about her delicate appearance, fit body. Her behaviour codes is not only lean but humble as well...Service: I leave it to your imagination... I am intoxicated, flying over the clouds and wanna have a nice glass of wine by the princess islands panorama... I'd schedule a revisit to Liz as soon as she'd be back in town...

'Voyager' gayet net ve tertemiz ifade etmiş. Ben kendimce bir kaç ekleme ile yetineceğim.

love
Tüm adımlara kusursuza yakın. Tek pürüz otelin kalitesizliği, eskiliği. Çok takılacak bir şey değil. Zira temel elementler temiz havlu, sıcak su, temiz oda ve banyo gibi hususlar var. Ama titizseniz, -outcall- uygun olabilir.
Liz fevkaladenin fevkinden de önde. Model ölçülerinde, güzelliğinde, alımında ve tazeliğinde. Teni ipeksi, kadifemsi... Öpmelere doyulmayası..Devamı: Anlatılası değil yaşanılası...
Sözün özü, slim, skinny ama energetic tercih edenler BULUTARIN üstüne buyrun...
Görüntü her açıdan kusursuz 4K ötesi, öpüşler lezzet şaheseri...

Ajans İstanbulda şu an için çıtayı en yüksek gösterebilmiş olan. İletişim 4/4lük. Ciddiler ve saygılılar...
Kaliteyi hakettiğinizi hissettiriyorlar...

Keyifli Sürüşler...
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

daha önce bsdm tarzında hızmet veren kımseyle bulusmadım bu ne ya kız delı ulan dedım bır ara bana mı yuryor kızda hersey var tam ekıpmanlı dıldolar derıler 2 delıkı camasır zıncıler baglar hersey :) neyse once 1 sat anlasmıstım am akız benı zevkın doruklarına cıkardı orda bıraktı megerse benım ıcımdede manyak varmıs analda kız level atlamıs amcık normal sevısırken bıle resımde demır tıpayı gorunden cıkarmadı sonra benımde canım cektı analda dedım ya ustun kız hıc bısey yapmanıza gerek yok kza oncden soyle sunu sunu ıstıyorum dıye kız sana hepsını fazalfazla yapıyor azmıs manyak kız neyse amac zevk almak sevısmek zaten bu kızda hayır yok lımt yok hersey var ver parasını anasını sık oyle bır kız baya ıyıdı anasını sıkmedım ama kızın gotunu agzını amına baya sıktım 2 saate herseyı yaptık baya ıyıdı gelırse HER SEFERINDE GIDERIM
  • 18-04-2019
  • ALSU
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • göcmen
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

bu kiz su an istanbuldaki en iyi hatunlardan. gfe icin ideal bir kiz. dolu dolu 2saat gecirdim 4 posta gittim bana misin demedi. kiz parasinin karsiligini veriyor. o gotu ozelliklede o memeleri unutamıycam yala yala bitmez. kiz cok guzel vucudu cok iyi sevecen ajans hizli daha ne olsun beyler
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

Herkese merhaba
Harika bir görüşmenin ardından tecrübe ve önerilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum eminim ki çok istifade edeceksiniz.

- Bu siteden kızı beğendikten sonra ajansa mesaj atın ve doğal resimlerini görmek istediğinizi söyleyin ki ben gitmeden Kristina'nın fotosunu istedim ve görür görmez aşık oldum bu güzele.

- Gideceğiniz hotel size yakın mı? Ne zaman gidebilirsiniz hesap edin ve ona göre randevunuzu ayarlayın. Bu arada Kristina ile Anadolu yakasında güzel bir hotelde görüştüm ve ödediğim ücrete hotelde dahildi bence fiyat bu durumda çok makul.

- Gitmeden önce istediğiniz bir fantezi varsa ona göre iç çamaşırı talebinde bulunun örneğin ben fantezimi gitmeden ayarlamış oldum ve kapıdan girer girmez yaşama imkanı buldum.

- Yanınıza bir hediye alın bir içecek, bir tatlı hatta bir çikolata bile kızın size daha kolay ısınmasını sağlayabilir ki ben çikolata ile sempatisini kazandım ödülünü de Kristina bana oral yaparken aldım sanki şekerleme olarak beni yemeye başlamıştı :)

- Kendisi prenses gibi bir kız hem güzel hem de vücudu kusursuz özellikle poposu fantastik tatlı ve insan izlemeye doyamıyor sanırım bu yüzden doggy'de daha fazla vakit geçirdim

- Ajans gerçekten çok kaliteli, her zaman en iyi kızları getiriyor ve hızlı iletişim sağlıyor.

- Kristina'yı şiddetle tavsiye ederim ama gitmeden önce unutmayın ki bir prensese giderken bir prens gibi olmalısınız temiz, güzel kokan ve centilmen

Şimdiden iyi keyifler herkese
  • 17-04-2019
  • Liza
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • voyager
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

Yaş yirmi, saçlar kahverengi, gözler mavi, boy 170 ve kilo elli. Resimleri zaten her şeyi anlatıyor.

Hotel giriş çıkışı son derece rahat, oda temiz ve konforlu, havlu ikramı duş imkanı ile güzel bir başlangıç yapmak mümkün. Duşta iken içeride sizi bekleyen iç çamaşırlı ve seksi bir bayan ereksiyon olmak için tüm imkanı sağlıyor.

Slav ırkının o harika genetiğini taşıyan Liza, sıcak kanlı ve oldukça istekli. Görüşmenin ilk anından son saniyesine kadar enerjisini hissettiriyor ve size bir müşteriden çok erkek arkadaş olduğunuzu hissettiriyor.

Oral konusunda son derece arzulu ve ıslak, o anda göz temasını koruyor ve tatlı ağzının içinde eriyişinizi izlemek mümkün oluyor. Ben ara ara ağzından çıkarak dudaklarına da vurmanın hazzını yaşadım.

Seksi vücudunu doya doya izledikten sonra kılıfımı taktım ve hemen daldım Liza'ya bir misyoner, bir kovboy kızı, bir köpek pozu derken seksin tüm şekillerini doya doya yaşadım ve bu esnada Liza'dan da keyifli bir katılım gördüm. İnlemeleri bana göre normaldi yani zevk aldığını düşünüyorum ki bu zamanda seks sırasında zevk alan bir eskort bulmak oldukça zor.

Hızlı geri dönüş yapan ve hotel saatini yerini hızlıca ayarlayan ajansa da teşekkür etmek lazım. Saatini ayarla, odaya geç ve zevkini yaşa. Her şey bu kadar pratik bir hale gelmiş.
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve başka kızlarda, orgazmlarda buluşmak üzere herkese iyi günler diliyorum.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

I just had one of my very best escorting experiences ever. I met Sofi for the first time, and I had one of my very best escorting experiences. I had very high expectations but they were actually exceeded by far. What a girl! I am always looking for a GFE in its true sense but this was really like if she was my girlfriegoodlooking, very attentive to my wishes, very actiher services and an extremely friendly atmosphere. I could not wish for more. Sofie is an extremely rare girl - don't miss the chance for a real GFE with a lovely and sexy lady. I saw her for 1 hour. Very good in communication and making the appointment.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
16-04-2019

The girl does't look fresh, the smell of alcohol and dirty hair... tired look.. no opportunity to communicate.. I lost my time because of the desire for cheap gain.. hight expectation and big disappointments...
Escort Answer:
hello sorry who are you ? fake comment didnt meet wih her .
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

Arkadaşlar kızların ikisini de İstanbul'da gördüm ve gerçekten süper kızlar ancak bu günlerde başlarına ilginç bir şey gelmiş. Sitede faaliyet gösteren ve kendini mafya zanneden birisi kızları bedavaya buluşma vermeleri için tehdit etmiş eğer bu olmazsa kötü yorumlar yazarım diye de tehdit etmeye devam etmiş. Nickname olarak Northwest ve Tankut26 kullanıcı isimlerini kullanıyor. Lütfen bu tür yalan yorumlara itibar etmeyin çünkü kızların ikisi de süper, bizzat ziyaret etmiş birisi olarak söylüyorum, resimler gerçek ve kızların servisleri muhteşem, anlatılmaz yaşanır.
  • 17-04-2019
  • Sofia
  • Istanbul
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • clox83
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
01-03-2019

She was very welcoming with charming eyes. Nice GFE and talk in english. I wanna see her if she comes again fellow She is open for any demand. Thank you
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
01-04-2019

gerçekten muhteşem güler yüzlü sıcak kanlı inanılmaz pozitif bir kız mutlaka tavsiye edilir.yatakta ise bi o kadar aktif ve istekli ateşliydi.otel temiz manzaralıwink she is realy beuty and she is amazing active in sex ı like and ı miss you thannk you so much
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

Resimler gerçek. İSıcak ve samimi. Vücudu ve teni güzel ama yüzü çok çok çok güzel be arkadaş. Bakınca insanın aklını alacak bir yüz güzelliğine sahip. İlgi alaka yerinde . Servisler son derece doyurucu. DT var. Ben çok memnun kaldım.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

Resimler ayni. Kız resimlerinden daha güzel. Oda temiz ve düzenli, temiz havlu da mevcut. Öyle yüzgöz olan bir hatun değil, kibar, ilgili, sevecen. Bj ve pozisyon zevki üst seviyede. Kendisi çok hoş sohbet, partnerini tanıyan, seks konusunda aktif. tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum. lovelovelove
Pictures is reall. She's more beautiful than her photos. The room was clean and tidy, clean towels also available. She's very kind lady, very active in sex, Bj and position enjoy the top level.
Can't wait to visit her again... xoxowinkedfellow
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-04-2019

Kız kapıyı açtığında şok oldum , açıkçası fotoğraftaki kızı beklemiyordum bu kadar fakenin arasında, fizik 10 numara konuşması ilgisi alakası 10 numara , muhabbeti çok tatlı , yatak konusuna girmiyorum bile , tavsiye edilir , ajans hızlı cevap veriyor , fiyatta yardımcı oluyorlar
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-04-2019

First of all LiLu is a very beatiful, young lady. Her body is tight, fresh and seductive. Her breasts are just my cup of tea. Her body is smooth and smells like a rose all the way.
She's friendly and she has a very good communication. She doesn't complain and makes you feel that she's there only for you,very passionate, warm and sexy lady. she greeted me with a big smile and full kissing lips. her body is amazing, face is very beautiful. very successful BJ, and active in bed. all in all she is very very sexy and i would definitely like to visit her once again.

LiLu cok seksi ve guzel bir kiz, ilgisi ve muamelesi de cok canli, siddetle tavsiye ederim..
Kiss:0
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-04-2019

Very young, very fresh, easy to talk, good girl, if you want very young girl it is your choice, not for pse, she didnt kiss, she Said she has flu i trust her word
Güzel naturel çok genç kız İngilizcesi var pse isteyene olmaz,

Reviews of escort

 

Back to Top